Truckkort A

I denna kategori för truckkort A finns följande maskiner och truckutbildningar.

A1 Låglyftande plocktruck

A2 Ledstaplare

A3 Låglyftande åktruck

A4 Låglyftare

Detta truckkort används ofta på lite mindre lager, butiker etc. Truckutbildning A är den första kategorin av totalt 4 stycken. Ibland kan det vara så att man endast behöver truckkort A, men det vanligaste är att man oftast tar truckkort A+B direkt eftersom det är den vanligaste truckutbildningen som de flesta arbetsgivare vill att man skall ha. Det finns gott om jobb i hela Sverige. Flest jobb hittar du i Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping, Helsingborg, Gävle, Skövde, Växjö med flera.

Beroende på tidigare erfarenhet samt vilken eller vilka truckar som är aktuella så varierar utbildningstiden mellan 1-2 dagar. Skall du t ex endast ta truckkort för en A-truck så är utbildningstiden för denna truckutbildning något kortare.

Vill du endast gå truckutbildning för truckkort A så hittar du ett stort antal utbildningar i Sverige. Är du privatperson eller ett företag som har ett par deltagare så rekommenderar vi dig att gå en truckutbildning i antingen Malmö, Göteborg eller Stockholm. Där finns det ofta kursdatum för olika truckkort varje eller varannan vecka.


Billigt truckkort.
 
Meny