Maskin

Hem > På engelska

Truckkort på engelska, arabiska & andra språk

Många truckutbildare har möjlighet att anpassa sin utbildning på både svenska och engelska. Lite ovanligare är att de kan andra språk men det börjar komma mer företag som har och kan utnyttja flerspråkiga instruktörer. Det är också allt vanligare att truckutbildarna kan erbjuda tolk till något annat språk för utbildningen. Det kan tillkomma en extra kostnad för detta men det skadar inte att fråga.

Utbildare med flerspråkiga instruktörer

SAM Truck

SAM Truck har möjlighet att hålla utbildningar på svenska, engelska och arabiska. Läs mer på hemsidan för SAM Truck.

ETAI truck

ETAI truck har flera instruktörer som kan hålla utbildningen på flera språk. Bland annat på svenska, engelska, arabiska och tigrinska/tigrinja. De har också möjligheten att anpassa tiden och utbildningen efter läs- och skrivsvårigheter. Läs vidare hos ETAI truck.

Truckutbildarna

Truckutbildarna ser till att anpassa utbildningen med mer tid och ljudböcker om du behöver detta på grund av läs och skrivsvårigheter. Läs mer hos Truckutbildarna.

Läs vidare

Andra vanliga frågor som ofta kommer upp är om man får ta truckkort utan körkort. Vilket man får göra utan problem men det finns många fördelar med att även ha bilkörkort när man ska ta truckkort och jobba som truckförare. Läs gärna mer om detta på vår sida om truckkort utan körkort.

Läs också gärna vår guide och lista om att söka truckjobb. Det finns många sidor som hävdar sig vara bäst men det kan vara svårt att hitta i djungeln. Vi har listan på de bästa ställena att söka jobb som truckförare.